Still going strong! Og stadig aktuel både i sang og musik. 
Jeg spiller harmonika og synger til. Jeg er født i 1942 og er en glad og frisk fyr med en rap replik, og er nok mest kendt som fællessanger. 
 Book dem på BookingNET.dk
BookingNET musik kategorier
BookingNet musik kategorier

LILLE PALLE ANDERSEN

Still going strong! Og stadig aktuel både i sang og musik. Jeg spiller harmonika og synger til. Jeg er født i 1942 og er en glad og frisk fyr med en rap replik, og er nok mest kendt som fællessanger.
Bookingforespørgsel
Udskriv side
Send til en ven


Del siden på facebook


Første gang, jeg optrådte i TV, var i 1954, da "Børne TV" startede. I midten af 50'erne blev jeg rocksanger med min harmonika, og jeg fik sågar tilbud fra Hollywood, men sagde nej. Og jeg var forvarmer forTommy Steel, da han gæstede Enghaveparken i København. Så har jeg jævnligt optrådt på "Bakken", hvor jeg begyndte med at optræde på den nybyggede friluftsscene hver søndag eftermiddag kl.14 i Cirkus "Løvebrøl" , en pragtfuld Børnecirkus skabt af Orla Høyer, som skabte "Bakkekroen" og "Vin og Ølgod". I 1959 debuterede jeg som prof. På "Brockmann" i Odense med Kai Løvring som min værge, da jeg kun var 16 år. Det var også ham der opdagede mig i "Københavnerkroen" i København, hvor jeg optrådte i 14 dage som præmie for at have vundet årets amatørkonkurrence i København. I december 1959 flyttede jeg ind på Ølstykke Kro hos Louis Miehe Renard, et usædvanligt varmt menneske, som jeg kom til at optræde sammen med. Den 4. maj 1960 brændte kroen, mens Louis var i Gaza og indspille filmen "Soldaterkammerater på Vagt".


Herfra gik turen til Nykøbing F. Revyen hos Viggo Brothagen. Det er den eneste gang jeg har været med i en revy, desværre. Efter 3 uger som Nyhavnsmusiker i rest."Hong Kong" tog jeg i julen 1962 til Finland som trommeslager med harmonika som bi-instrument. Der blev jeg til 1. oktober 1964, hvor jeg vendte hjem og mødte Kai Løvring på rest. Lollikhus hos Valdemar Pedersen, som jeg kendte fra "Nattergalen - Zillertal", hvor jeg havde haft min debut som orkester-musiker i Per Hviids Tyroler orkester. Her lærte jeg at spille wienermusik og anden underholdningsmusik. Det har jeg haft meget glæde af siden og især i Finland, hvor vi skulle spille én times underholdningsmusik hver aften. Kai Løvring tilbød mig så at komme med i "Rosenhaven" på Bakken i ork. som trommeslager + solistnumre på scenen.


I de kommende vintre spillede jeg på danserestauranter, og her kom jeg så til at spille med Frank Learn, som præsenterede mig for familien Stefansen som ejede "Bakkens Hvile", hvor Frank skulle ud og spille om sommeren. Det var i 1967, og her blev jeg så de 6 bedste år af mit musikliv. Her lærte jeg at synge viser og især "de frække". I Bakkens Hvile, hvor jeg bl.a. sang Hængepilen og Smedens vise var Steen Bramsen stamgæst, så da jeg holdt op dér, engagerede han mig til at tage med ham på turné med "Ekstrabladets Pladechance". Det var den første af slagsen, og den var vi ude på i begyndelsen af 1973 Inden da havde jeg toppet "Dansktoppen" og hitlisterne fra 14. oktober 1972 med Hængepilen eller " Jeg er så ked af, den hænger nedad" efter at have optrådt i Steens Bramsens "Musikalske Venner i DR TV. På et tidspunkt i 1973 Var jeg på toptyve som nr. 1 - 2 -16 samtidig. Senere ændrede jeg lidt på stilen og indsang "Flyv ikke højre end vingerne bær". Den startede en ny æra for mig. Derefter fulgte "Kom og put dig under dynen" og "Skomager Anton". Af film har jeg været med i to. "Piger i trøjen II" og "Piger til søs". I den sidste sang jeg: Lasses nye pige og Knalde Kalle.


I TVs "Matador" spillede og sang jeg tre sange i næstsidste afsnit. Jeg har haft skruet ned i nogle år ved at sige nej til "hal-baller" og at medbringe pa-anlæg, når jeg var ude. Desuden sagde jeg også nej til at indsynge "Himmelhunden". Den fik Teddy Edelmand så glæde af.

Hvert år i juli måned, synger og spiller jeg til "Sildebordet" i Gilleleje på 26. år. Her mødte jeg i 1991 Lene, som jeg er gift med, og her bor vi den dag i dag.

 

 

 

Bookingforespørgsel:
Ønsker du yderligere oplysninger og/eller priser på ”LILLE PALLE ANDERSEN”, er du velkommen til at ringe eller sende en mail via Bookingforespørgsel.
For booking af ”LILLE PALLE ANDERSEN” ring til BookingNET - tlf. 7441 6500

 

 

BOOKINGNET anbefaler også

I dag er Lasse Rimmer nok bedst kendt som den bebrillede og vittige nyhedsoplæser i TV2s “Live fra Bremen”. Men Rimmer har været med til det hele. Karrieren begyndte i stand-up, men hans vid og bid har ført ham vidt omkring og ofte ind i rollen som klog vært på tv og i radioen, og i 2009 debuterede han som skuespiller i en hovedrolle i Ole Bornedals brutale spændingsfilm Fri Os Fra Det Onde. LASSE RIMMER
I dag er Lasse Rimmer nok bedst kendt som den bebr..
International Underholdning - Trylleri i Verdensklasse.

Michael Deutsch er en af de mest benyttede danske tryllekunstner, når det gælder små og de helt store arrangementer med mange tusinde gæster. 

Showet leveres med humor, stil og super effekter.
Illusion Show - Close-Up Magic (fra 6 personer) - Mind Control - Comedy Magic. 

Underholdning til fest - event - receptioner - messer m.m. Michael Deutsch har gennem tiden optrådt i et utal af TV-shows.
MICHAEL DEUTSCH
International Underholdning - Trylleri i Verdenskl..
Respect – et skulderklap til Brdr. Olsen fra Cliff

Et skulderklap fra en stor sangstjerne, som vi har set op til, lige fra dengang vi som meget unge første gang sang med på nogle af hans største pophits. Lucky Lips, Livin` Doll og ikke mindst The Young Ones…
Sådan opfatter Brdr. Olsen - Jørgen og Noller – selv den kendsgerning, at en af de seneste fem-seks årtiers største popstjerner, Sir Cliff Richard, lægger stemme til Look Up Look Down, et af ikke færre end 14 nye sange på Brdr.érnes nyeste cd, Respect, og Cliff gør det endda på eget initiativ.
BRØDRENE OLSEN
Respect – et skulderklap til Brdr. Olsen fra Cliff..
Det topprofessionelle danseorkester Blue Hawaii har i løbet af de sidste 10 år markeret sig som et af landets mest velspillende orkestre, og forstår nu, mere end nogensinde, at præsentere noget af det bedste fra pop og rock historien, samt alle de gode gamle, som vi alle kender og kan synge med på. BLUE HAWAII
Det topprofessionelle danseorkester Blue Hawaii ha..
Efter en flirt med modersmålet på albummet Som En Rejse er pingvinerne tilbage med nyt på engelsk. Singlen The Peacock er en forløber til en kommende EP, som udgives på pingvinernes eget selskab South Pole Records. Sangen er blevet til i en mailkorrespondance mellem gruppens to komponister Michael Kolster og Bo Feierskov, som sendte lydfiler og tekststumper frem og tilbage mellem Århus og København. Senere blev sangen færdiggjort og indspillet i studiet på to dage i januar sammen med de øvrige medlemmer af bandet, Carsten Kolster og HH Præstbro. NICE LITTLE PENGUINS
Efter en flirt med modersmålet på albummet Som En ..
- kan med et grin der strækker sig fra øre til øre, grine som en flækket træsko - han kan være charmerende, diabolsk og morsom. Dog lurer vanviddet altid! Gennem de seneste år har Niels Olsen udviklet sig til en af landets største og mest charmerende komikere. Han mestrer hele spektret fra revyen over satiren til skuespillet. Han skriver tekster, sange, spiller saxofon - det musikalske går igennem alt, han rører ved. NIELS OLSEN
- kan med et grin der strækker sig fra øre til øre..
ABBA KOPIBAND
I løbet af de 15 år, som søstrene har turneret rundt i Danmark på fuldtid med over 1000 jobs i bagagen, har de nu etableret sig stærkt med deres nye band. De har bl.a. optrådt sammen med artister som Aqua, Smokie, Brdr. Olsen m.fl. CC & LEE - ABBA EXPERIENCE
ABBA KOPIBAND I løbet af de 15 år, som søstrene h..
Walkers er det danske band, der havde sin storhedstid i glam rock-perioden i halvfjerdserne. Orkestret bestod af Torben Lendager (sang), Poul Dehnhardt (trommer), Jan Kanstrup Hansen (bas) og Gert Michelsen (guitar). WALKERS
Walkers er det danske band, der havde sin storheds..
Er du TRÆT AF suppe-steg-og-is-musik? Vil du have LIVE-FESTMUSIK, men gider ikke høre Orgel-Erling eller Harmonika-Henning slå takten an til Kære Lille Mormor? Så er LANDSHOLDET din skudsikre leverandør af sprudlende feststemning, fede danserytmer, lækker soulstemme, vilde guitar-soloer og alt derimellem. LANDSHOLDET
Er du TRÆT AF suppe-steg-og-is-musik? Vil du have ..
Få en succesfuld aften med morskabsteater
Med afsæt i det klassiske serveringsteater går Tjenerstaben rundt 
blandt gæsterne og underholder, for til sidst at afslutte med et sceneshow.
En aften med Tjenerstaben byder på humørfyldt og vedkommende 
satire med komiske overraskelser, der aldrig går over stregen.
TJENERSTABEN
Få en succesfuld aften med morskabsteater Med afs..

Still going strong! Og stadig aktuel både i sang og musik. 
Jeg spiller harmonika og synger til. Jeg er født i 1942 og er en glad og frisk fyr med en rap replik, og er nok mest kendt som fællessanger. 
 Book dem på BookingNET.dk
Vælg dit bookingbureau med omhu – tak fordi du valgte BookingNET.

Telefon: +45 7441 6500
Email: mail@bookingnet.dk