Still going strong! Og stadig aktuel både i sang og musik. 
Jeg spiller harmonika og synger til. Jeg er født i 1942 og er en glad og frisk fyr med en rap replik, og er nok mest kendt som fællessanger. 
 Book dem på BookingNET.dk
BookingNET musik kategorier
BookingNet musik kategorier

LILLE PALLE ANDERSEN

Still going strong! Og stadig aktuel både i sang og musik. Jeg spiller harmonika og synger til. Jeg er født i 1942 og er en glad og frisk fyr med en rap replik, og er nok mest kendt som fællessanger.
Bookingforespørgsel
Udskriv side
Send til en ven


Del siden på facebook


Første gang, jeg optrådte i TV, var i 1954, da "Børne TV" startede. I midten af 50'erne blev jeg rocksanger med min harmonika, og jeg fik sågar tilbud fra Hollywood, men sagde nej. Og jeg var forvarmer forTommy Steel, da han gæstede Enghaveparken i København. Så har jeg jævnligt optrådt på "Bakken", hvor jeg begyndte med at optræde på den nybyggede friluftsscene hver søndag eftermiddag kl.14 i Cirkus "Løvebrøl" , en pragtfuld Børnecirkus skabt af Orla Høyer, som skabte "Bakkekroen" og "Vin og Ølgod". I 1959 debuterede jeg som prof. På "Brockmann" i Odense med Kai Løvring som min værge, da jeg kun var 16 år. Det var også ham der opdagede mig i "Københavnerkroen" i København, hvor jeg optrådte i 14 dage som præmie for at have vundet årets amatørkonkurrence i København. I december 1959 flyttede jeg ind på Ølstykke Kro hos Louis Miehe Renard, et usædvanligt varmt menneske, som jeg kom til at optræde sammen med. Den 4. maj 1960 brændte kroen, mens Louis var i Gaza og indspille filmen "Soldaterkammerater på Vagt".


Herfra gik turen til Nykøbing F. Revyen hos Viggo Brothagen. Det er den eneste gang jeg har været med i en revy, desværre. Efter 3 uger som Nyhavnsmusiker i rest."Hong Kong" tog jeg i julen 1962 til Finland som trommeslager med harmonika som bi-instrument. Der blev jeg til 1. oktober 1964, hvor jeg vendte hjem og mødte Kai Løvring på rest. Lollikhus hos Valdemar Pedersen, som jeg kendte fra "Nattergalen - Zillertal", hvor jeg havde haft min debut som orkester-musiker i Per Hviids Tyroler orkester. Her lærte jeg at spille wienermusik og anden underholdningsmusik. Det har jeg haft meget glæde af siden og især i Finland, hvor vi skulle spille én times underholdningsmusik hver aften. Kai Løvring tilbød mig så at komme med i "Rosenhaven" på Bakken i ork. som trommeslager + solistnumre på scenen.


I de kommende vintre spillede jeg på danserestauranter, og her kom jeg så til at spille med Frank Learn, som præsenterede mig for familien Stefansen som ejede "Bakkens Hvile", hvor Frank skulle ud og spille om sommeren. Det var i 1967, og her blev jeg så de 6 bedste år af mit musikliv. Her lærte jeg at synge viser og især "de frække". I Bakkens Hvile, hvor jeg bl.a. sang Hængepilen og Smedens vise var Steen Bramsen stamgæst, så da jeg holdt op dér, engagerede han mig til at tage med ham på turné med "Ekstrabladets Pladechance". Det var den første af slagsen, og den var vi ude på i begyndelsen af 1973 Inden da havde jeg toppet "Dansktoppen" og hitlisterne fra 14. oktober 1972 med Hængepilen eller " Jeg er så ked af, den hænger nedad" efter at have optrådt i Steens Bramsens "Musikalske Venner i DR TV. På et tidspunkt i 1973 Var jeg på toptyve som nr. 1 - 2 -16 samtidig. Senere ændrede jeg lidt på stilen og indsang "Flyv ikke højre end vingerne bær". Den startede en ny æra for mig. Derefter fulgte "Kom og put dig under dynen" og "Skomager Anton". Af film har jeg været med i to. "Piger i trøjen II" og "Piger til søs". I den sidste sang jeg: Lasses nye pige og Knalde Kalle.


I TVs "Matador" spillede og sang jeg tre sange i næstsidste afsnit. Jeg har haft skruet ned i nogle år ved at sige nej til "hal-baller" og at medbringe pa-anlæg, når jeg var ude. Desuden sagde jeg også nej til at indsynge "Himmelhunden". Den fik Teddy Edelmand så glæde af.

Hvert år i juli måned, synger og spiller jeg til "Sildebordet" i Gilleleje på 26. år. Her mødte jeg i 1991 Lene, som jeg er gift med, og her bor vi den dag i dag.

 

 

 

Bookingforespørgsel:
Ønsker du yderligere oplysninger og/eller priser på ”LILLE PALLE ANDERSEN”, er du velkommen til at ringe eller sende en mail via Bookingforespørgsel.
For booking af ”LILLE PALLE ANDERSEN” ring til BookingNET - tlf. 7441 6500

 

 

BOOKINGNET anbefaler også

Michael Carøe er en dansk entertainer, sanger, komiker, konferencier, tv-vært etc. Han fik sit gennembrud i komiker-trioen Plat og på Kanal 2's Morgenflimmer.
Han har siden beskæftiget sig med forskellige grene inden for underholdningsbranchen. Michael Carøe tryllebinder sit publikum, så ingen er i tvivl om, at de med Michael Carøe har fået en oplevelse af de helst store. Bl.a. er han en populær crooner, men gør det også stadig som komiker.
MICHAEL CARØE
Michael Carøe er en dansk entertainer, sanger, kom..
Danmarks bedste Woodoo spiller op!
De syv medlemmer i orkesteret Woodoo Danceband har skabt en musikalsk succes, der kan betegnes som enestående i dansk showbiz.
WOODOO DANCEBAND
Danmarks bedste Woodoo spiller op! De syv medlemm..
Igen i 2011 er Peter Viskinde Band klar til at indtage de danske klubber og festivaler med et
repertoire som de fleste danskere kan synge med på.
PETER VISKINDE BAND
Igen i 2011 er Peter Viskinde Band klar til at ind..
Siden det første Let's Dance album udkom i 2002, har På Slaget 12 sat gang i festerne landet over. Der er ikke den krog i Danmark, der ikke har haft besøg af det populære orkester. PÅ SLAGET 12 - PS12
Siden det første Let's Dance album udkom i 2002, h..
Professionel musiker, som kunne opleves med The Donkeys samt Keld og Hilda med The Donkeys fra 1981-1998.
Per kan med sin musikalske baggrund levere musik til firmafester, receptioner og alle former for privat- og byfester på kroer, hoteller, restauranter, forsamlingshuse, bodegaer og pubber.
PER HØJ ANDERSEN
Professionel musiker, som kunne opleves med The Do..
Right On Time er et fire-mands orkester, som spiller god dansemusik for alle aldre. 
Repertoiret er bredt, men det er helt klar i 80'erne og 90'erne at størstedelen af musikken er hentet fra. Repertoiret byder bl.a. på TV2, Dodo, Queen, Sanne Sa-lomonsen, Bruce Springsten, Thomas Helmig, Robbie Williams, Hej Matematik, Sys Bjerre og mange flere.
RIGHT ON TIME
Right On Time er et fire-mands orkester, som spill..
Reflex har oparbejdet et repertoire, der spænder fra 30'ernes storslåede dansemusik til den nyeste housemusik. De 4 musikere har optrådt som backingorkester for Johnny Logan, Brdr. Olsen, Lecia, Kirsten Siggård samt Teddy Edelmann. REFLEX
Reflex har oparbejdet et repertoire, der spænder f..
Vi ka' det hele.. er titlen på en superpopulær sang som Bjørn og Richard, med efternavnene Okay Hansen og Ragnvald lavede sammen for nogle år siden og udsendte på en CD. BJØRN OKAY HANSEN OG RICHARD RAGNVALD
Vi ka' det hele.. er titlen på en superpopulær san..
SPOTLIGHT spiller behagelig og afdæmpet diner og dansemusik med evergreens blandet med nyere musik, et ’syng med indslag ’ går de heller ikke af vejen for. Ønsker man en aften med virkelig ’gang i den’ , klarer de også det. SPOTLIGHT
SPOTLIGHT spiller behagelig og afdæmpet diner og d..
Martin og Ketils ’Rum og Hjernerejse’

Første gang vist som teaterforestilling for børn på Betty Nansens teater i nov-dec. 2010

Nu viser Martin & Ketil uddrag af dette show rundt om i landet.
MARTIN & KETIL
Martin og Ketils ’Rum og Hjernerejse’ Første ga..

Still going strong! Og stadig aktuel både i sang og musik. 
Jeg spiller harmonika og synger til. Jeg er født i 1942 og er en glad og frisk fyr med en rap replik, og er nok mest kendt som fællessanger. 
 Book dem på BookingNET.dk
Vælg dit bookingbureau med omhu – tak fordi du valgte BookingNET.

Telefon: +45 7441 6500
Email: mail@bookingnet.dk