Pressen skrev:
Når Aktiv-Center afholder sine arrangementer, er vinduerne gerne lukkede, da gennemtræk og kulde er fænomener, de fleste pensionister og efterlønnere helst undgår. At vinduerne i Salen i Pilegården også var lukkede i timerne omkring torsdag middag den 12. marts hindrede dog ikke en ganske særlig søndenvind i at herske i lokalet – og heldigvis for det, for den skyldtes et forrygende foredrag af fænomenet Banko-Carl, så den bød på den velkendte varme fra Vordingborg, hvorfra han de seneste år er taget på færd rundt omkring i Danmark for at fortælle om sit liv ´fra aktiv erhvervsmand til aktiv pensionist´.
 Book dem på BookingNET.dk
BookingNET musik kategorier
BookingNet musik kategorier

BANKO-CARL

Pressen skrev: Når Aktiv-Center afholder sine arrangementer, er vinduerne gerne lukkede, da gennemtræk og kulde er fænomener, de fleste pensionister og efterlønnere helst undgår. At vinduerne i Salen i Pilegården også var lukkede i timerne omkring torsdag middag den 12. marts hindrede dog ikke en ganske særlig søndenvind i at herske i lokalet – og heldigvis for det, for den skyldtes et forrygende foredrag af fænomenet Banko-Carl, så den bød på den velkendte varme fra Vordingborg, hvorfra han de seneste år er taget på færd rundt omkring i Danmark for at fortælle om sit liv ´fra aktiv erhvervsmand til aktiv pensionist´.
Bookingforespørgsel
Udskriv side
Send til en ven


Del siden på facebook


Banko-Carl alias Carl P. J. Christensen, der blev født i 1936, fortalte kort om sin barndom og ungdom, om sit familieliv og sin uddannelse inden for handel, om sin ansættelse i 1957 på Nordisk Kamfabrik, i dag Panther Plast, i Vordingborg, hvor han avancerede til kontorchef i slutningen af 1960’erne. Sideløbende med sit job som kontorchef udviklede han som medlem af LIONS de snart så populære banko-shows, som han kom til at turnere landet over med i de følgende godt 30 år.

At banko, også kaldet bingo, skurrer i manges øren som fordummende foretagsomhed, imødegik Banko-Carl med en undersøgelse foretaget af et engelsk universitet. Den påviste, at hjerneaktiviteten syntes højere hos personer, der spiller banko, end hos dem, der spiller skak eller bridge! Som eksempel på en kvik fyr, der spiller banko en gang om ugen, nævnte han den engelske prins William, der er almindeligt anset som noget bedre begavet end sin bror Harry, der ikke spiller banko!

I det hele taget var Banko-Carl lige så overbevisende som sprudlende – og hans foredrag afslørede til fulde, at det har været hele hans nærværende og smittende personlighed nok så meget som banko-shows-konceptet, der gennem langt over en menneskealder har gjort dette til en bragende succes – både for de mange tusinde bankospillere, der har fået adskillige fornøjelige timer, og for ham som entertainer og forretningsmand. I sit foredrag afslørede Banko-Carl rigtigt mange idéer, der har skæppet i kassen, ikke mindst til fordel for en lang række foreninger og gode formål. Og han fortalte, at hans virke altid havde haft til formål at give dem, der ikke vandt i selve bankospillene, en god oplevelse – for de, der vandt, fik det jo helt automatisk.

Hvad der ikke mindst gjorde eller gør hans foredrag til en helstøbt oplevelse er, at han ikke kun fortæller om sine mange succeser, men også om sin blodprop i 1996, hvormed han mistede en del af synet på højre øje. Denne hændelse var en advarsel om at sætte tempoet ned – der havde indtil da også været usædvanlig meget fart på den dynamiske herre. Netop ved at fortælle om dette tilbageslag og om, hvordan han tacklede det, får hans foredrag et budskab, der rækker langt ud over de trivielle succeshistorier. Især mange pensionister, der selv har været ramt af tilbageslag i deres helbred og virke, får med den igen livskraftige Banko-Carl, nu 73 år, fyret op under håbet om et fortsat godt liv.

Der kunne siges meget mere godt om Banko-Carls foredrag, men det bedste er vel at anbefale sine læsere til at høre det. Hvor han før som konferencier sørgede for, at også taberne gik glade hjem, sørger han i dag med sit foredrag for, at alle hans tilhørere netop går hjem som vindere. Efter at have hørt hans foredrag siger man ikke bare farvel, men uvægerligt også ”Banko!”
 

 

 

Bookingforespørgsel:
Ønsker du yderligere oplysninger og/eller priser på ”BANKO-CARL”, er du velkommen til at ringe eller sende en mail via Bookingforespørgsel.
For booking af ”BANKO-CARL” ring til BookingNET - tlf. 7441 6500

 

 

BOOKINGNET anbefaler også

The Music of ABBA is the most successful ABBA show in the world.
The show includes of the amazing show band Arrival from Sweden whom have toured all over the world since they started in 1995. ARRIVAL – THE MUSIC OF ABBA
The Music of ABBA is the most successful ABBA show..
Dodo & The Dodos historie startede helt tilbage i 1986, hvor Dodo Gad medvirkede på singlen Re-Sepp-Ten, som var landsholdets slagsang ved VM i Mexico. Singlen er den bedst sælgende herhjemme nogensinde. I 1987 besatte Dodo & The Dodos de to øverste pladser på hitlisterne med singlerne Giv Mig Hvad Du Har, som også var deres debut nummer på TV, og Go' nat fra Sonny Soufflé Chock Show. DODO & THE DODOS
Dodo & The Dodos historie startede helt tilbage i ..
XANADU er et rutineret og velsmurt danseorkester, der spiller mange af de største hits fra de sidste fire årtier, og de gør det med stil, charme og glimt i øjet. XANADU
XANADU er et rutineret og velsmurt danseorkester, ..
Der er ingenting i verden så stille som sne
Med sin kraftfulde stemme, personlige udstråling og nærvær fanger Jette Torp sit publikum ind og tager dem med på en smuk og stemningsfuld julerejse. 
Repertoiret spænder fra klassiske danske julesalmer over nyere julemelodier, til smukke engelske christmas carols.
JETTE TORP - JULEKONCERTEN 2010
Der er ingenting i verden så stille som sne Med s..
Elvis Gammelholm startede som et sjovt indslag til en 50 års fødselsdag og har siden udviklet sig til at blive et større show, hvor der bliver opstillet lys- og lydanlæg. Et stemningsfyldt indslag til fest, reception eller hvilken event der ønskes afholdt. ELVIS GAMMELHOLM
Elvis Gammelholm startede som et sjovt indslag til..
Midt I En Drøm er et powerorkester med den kendte Anita Lykkegård (Colorblind) i front. Bag hende står fire af Fyns bedste musikere med baggrund i konservatorierne i Odense og Esbjerg samt Musicians Institute i Los Angeles. MIDT I EN DRØM
Midt I En Drøm er et powerorkester med den kendte ..
Die Herren har turneret med U2s musik i over 20 år, som har bragt orkestret rundt, snart på det lille intime spillested, snart i en landsbykirke og snart i de største koncertsale over hele Danmark. DIE HERREN
Die Herren har turneret med U2s musik i over 20 år..
SKYband består af topprofessionelle, engagerede musikere og sangere, der elsker at slide folks fødder og stemmer op… og har gjort det i rigtig mange år.
Spille-glæde, og en god portion rutine, holder ganske enkelt gulvet fyldt med glade gæster fra start til slut.
Disco, pop og rock med en energi og originalitet der skal opleves.
SKYBAND
SKYband består af topprofessionelle, engagerede mu..
Første og længe ventede solo-album fra Keld Heick.
Time Machine er en musikalsk rejse tilbage til 50'erne og 60'ernes forholdsvis ukendte hits af Ricky Nelson, Bobby Darin, Cliff & Shadows, Buddy Holly m.fl.
KELD HEICK MED BAND
Første og længe ventede solo-album fra Keld Heick...
Musikken er en god blanding af nye og gamle hits fra ind- og udland, helt tilbage fra 
50’erne, 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og frem til nutidens pop og rock, som de 
fleste publikummer vil kunne nikke genkendende til. Duet'n & Mejse henvender sig 
derfor til et aldersmæssigt meget bredt publikum.
DUET´N & MEJSE
Musikken er en god blanding af nye og gamle hits f..

Pressen skrev:
Når Aktiv-Center afholder sine arrangementer, er vinduerne gerne lukkede, da gennemtræk og kulde er fænomener, de fleste pensionister og efterlønnere helst undgår. At vinduerne i Salen i Pilegården også var lukkede i timerne omkring torsdag middag den 12. marts hindrede dog ikke en ganske særlig søndenvind i at herske i lokalet – og heldigvis for det, for den skyldtes et forrygende foredrag af fænomenet Banko-Carl, så den bød på den velkendte varme fra Vordingborg, hvorfra han de seneste år er taget på færd rundt omkring i Danmark for at fortælle om sit liv ´fra aktiv erhvervsmand til aktiv pensionist´.
 Book dem på BookingNET.dk
Vælg dit bookingbureau med omhu – tak fordi du valgte BookingNET.

Telefon: +45 7441 6500
Email: mail@bookingnet.dk