Pressen skrev:
Når Aktiv-Center afholder sine arrangementer, er vinduerne gerne lukkede, da gennemtræk og kulde er fænomener, de fleste pensionister og efterlønnere helst undgår. At vinduerne i Salen i Pilegården også var lukkede i timerne omkring torsdag middag den 12. marts hindrede dog ikke en ganske særlig søndenvind i at herske i lokalet – og heldigvis for det, for den skyldtes et forrygende foredrag af fænomenet Banko-Carl, så den bød på den velkendte varme fra Vordingborg, hvorfra han de seneste år er taget på færd rundt omkring i Danmark for at fortælle om sit liv ´fra aktiv erhvervsmand til aktiv pensionist´.
 Book dem på BookingNET.dk
BookingNET musik kategorier
BookingNet musik kategorier

BANKO-CARL

Pressen skrev: Når Aktiv-Center afholder sine arrangementer, er vinduerne gerne lukkede, da gennemtræk og kulde er fænomener, de fleste pensionister og efterlønnere helst undgår. At vinduerne i Salen i Pilegården også var lukkede i timerne omkring torsdag middag den 12. marts hindrede dog ikke en ganske særlig søndenvind i at herske i lokalet – og heldigvis for det, for den skyldtes et forrygende foredrag af fænomenet Banko-Carl, så den bød på den velkendte varme fra Vordingborg, hvorfra han de seneste år er taget på færd rundt omkring i Danmark for at fortælle om sit liv ´fra aktiv erhvervsmand til aktiv pensionist´.
Bookingforespørgsel
Udskriv side
Send til en ven


Del siden på facebook


Banko-Carl alias Carl P. J. Christensen, der blev født i 1936, fortalte kort om sin barndom og ungdom, om sit familieliv og sin uddannelse inden for handel, om sin ansættelse i 1957 på Nordisk Kamfabrik, i dag Panther Plast, i Vordingborg, hvor han avancerede til kontorchef i slutningen af 1960’erne. Sideløbende med sit job som kontorchef udviklede han som medlem af LIONS de snart så populære banko-shows, som han kom til at turnere landet over med i de følgende godt 30 år.

At banko, også kaldet bingo, skurrer i manges øren som fordummende foretagsomhed, imødegik Banko-Carl med en undersøgelse foretaget af et engelsk universitet. Den påviste, at hjerneaktiviteten syntes højere hos personer, der spiller banko, end hos dem, der spiller skak eller bridge! Som eksempel på en kvik fyr, der spiller banko en gang om ugen, nævnte han den engelske prins William, der er almindeligt anset som noget bedre begavet end sin bror Harry, der ikke spiller banko!

I det hele taget var Banko-Carl lige så overbevisende som sprudlende – og hans foredrag afslørede til fulde, at det har været hele hans nærværende og smittende personlighed nok så meget som banko-shows-konceptet, der gennem langt over en menneskealder har gjort dette til en bragende succes – både for de mange tusinde bankospillere, der har fået adskillige fornøjelige timer, og for ham som entertainer og forretningsmand. I sit foredrag afslørede Banko-Carl rigtigt mange idéer, der har skæppet i kassen, ikke mindst til fordel for en lang række foreninger og gode formål. Og han fortalte, at hans virke altid havde haft til formål at give dem, der ikke vandt i selve bankospillene, en god oplevelse – for de, der vandt, fik det jo helt automatisk.

Hvad der ikke mindst gjorde eller gør hans foredrag til en helstøbt oplevelse er, at han ikke kun fortæller om sine mange succeser, men også om sin blodprop i 1996, hvormed han mistede en del af synet på højre øje. Denne hændelse var en advarsel om at sætte tempoet ned – der havde indtil da også været usædvanlig meget fart på den dynamiske herre. Netop ved at fortælle om dette tilbageslag og om, hvordan han tacklede det, får hans foredrag et budskab, der rækker langt ud over de trivielle succeshistorier. Især mange pensionister, der selv har været ramt af tilbageslag i deres helbred og virke, får med den igen livskraftige Banko-Carl, nu 73 år, fyret op under håbet om et fortsat godt liv.

Der kunne siges meget mere godt om Banko-Carls foredrag, men det bedste er vel at anbefale sine læsere til at høre det. Hvor han før som konferencier sørgede for, at også taberne gik glade hjem, sørger han i dag med sit foredrag for, at alle hans tilhørere netop går hjem som vindere. Efter at have hørt hans foredrag siger man ikke bare farvel, men uvægerligt også ”Banko!”
 

 

 

Bookingforespørgsel:
Ønsker du yderligere oplysninger og/eller priser på ”BANKO-CARL”, er du velkommen til at ringe eller sende en mail via Bookingforespørgsel.
For booking af ”BANKO-CARL” ring til BookingNET - tlf. 7441 6500

 

 

BOOKINGNET anbefaler også

Sangen ”Kæmper for kærlighed” var det sidste vi hørte til SUKKERCHOK i forbindelse med deres deltagelse ved Melodi Grand Prix 2010. Lige efter grandprixet sagde sukkerchok farvel til Inez, den mørkhårede del af gruppen. SUKKERCHOK
Sangen ”Kæmper for kærlighed” var det sidste vi hø..
Lis & Per hører blandt landets absolut mest populære dansktop duoer. Mange sølv- guld- og platin-plader er det blevet til. LIS & PER
Lis & Per hører blandt landets absolut mest populæ..
X-it er det komplette festorkester, der spiller til alle slags arrangementer og altid med samme gejst og energi. Tyve års erfaring som danseorkester og partyband har givet X-it den ballast og erfaring, der skal til for at kunne løse hvilken som helst opgave indenfor musikunderholdning. X-IT
X-it er det komplette festorkester, der spiller ti..
Så er den kendte danske sanger og sangskriver, Søren Poppe, på banen igen, med et forrygende live band i ryggen.

Der bliver ikke sparet på noget når Søren synger sine egne mega hits bl.a.: ’Ved Du Hvad Hun Sagde’ og ’Der Står Et Billede Af Dig På Mit Bord’. Udover sine egne hits synger Søren også en masse sange som vi alle sammen kan synge med på og danse til. Velkendte ørehængere af bl.a. Thomas Helmig, Kim Larsen og Anne Linnet, garneret med sange af Lionel Ritchie, Cliff Richard, Level 42 og mange andre store navne fra det musikalske landkort.
SØREN POPPE´S PARTY BAND
Så er den kendte danske sanger og sangskriver, Sør..
Bittersweet har igennem masser af jobs gjort sig positivt bemærket hos en lang række danske spillesteder og arrangører. Orkestret er meget velspillende, og repertoiret er varieret og bredt sammensat efter konceptet – hits fra de sidste 50 år -. BITTERSWEET
Bittersweet har igennem masser af jobs gjort sig p..
Henrik Lykkegaard er et kendt navn der bl.a. har markeret sig flere år i Cirkus Revyen, Tivoli Revyen, Hjørring Revyen, Helsingør Revyen, m.fl. - altså de gigantiske steder for højt humør. Sammen med Pernille Schrøder har han optrådt i mange sammenhænge bl.a. det store juleshow i 2004 i Aalborg Kongres & Kulturcenter. HENRIK LYKKEGAARD
Henrik Lykkegaard er et kendt navn der bl.a. har m..
Tre stærke kvinder i guldaldertiden.

Fra 1800-1850 blomstrede den danske kultur indenfor forskning, litteratur, billedkunst og musik, og denne periode blev senere kendt som ´Guldaldertiden´. 
IDA HOLST
Tre stærke kvinder i guldaldertiden. Fra 1800-1..
ULVEN ER TILBAGE!
..... som du aldrig har hørt ham før!

Belli har aldrig været bange for at tage tingene til yderligheder, om det så var som pigtråds badboy eller motorcykelrytter i dødsdromen. Det kendetegner også den indsats han netop nu putter i indspilningerne af sit kommende album - det første med helt nyskrevne sange i 13 år! Her sættes dansk rockhistories måske mest markante stemme i et revitaliseret, skarpt lydbillede uden at gå på kompromis med den nerve og vildskab som altid har været Peter Bellis særkende.
PETER BELLI
ULVEN ER TILBAGE! ..... som du aldrig har hørt ha..
HANSI - når festen virkelig skal være en fest!

HANSI mestrer kunsten både at spille og underholde diskret under middagen og derefter virkelig trykke den af til dansen.

HANSI
HANSI - når festen virkelig skal være en fest! ..
Et improvisations teater fra Odense, friskt, frækt, ud over det sædvanlige.
Hansens Tjenerstab optræder i form af en flok originaler der forstår at sætte fut i festarrangementet på en behagelig, charmerende og sjov måde.
Hansens Tjenerstab hjælper gerne med servering og andre former for service.
HANSENS TJENERSTAB
Et improvisations teater fra Odense, friskt, frækt..

Pressen skrev:
Når Aktiv-Center afholder sine arrangementer, er vinduerne gerne lukkede, da gennemtræk og kulde er fænomener, de fleste pensionister og efterlønnere helst undgår. At vinduerne i Salen i Pilegården også var lukkede i timerne omkring torsdag middag den 12. marts hindrede dog ikke en ganske særlig søndenvind i at herske i lokalet – og heldigvis for det, for den skyldtes et forrygende foredrag af fænomenet Banko-Carl, så den bød på den velkendte varme fra Vordingborg, hvorfra han de seneste år er taget på færd rundt omkring i Danmark for at fortælle om sit liv ´fra aktiv erhvervsmand til aktiv pensionist´.
 Book dem på BookingNET.dk
Vælg dit bookingbureau med omhu – tak fordi du valgte BookingNET.

Telefon: +45 7441 6500
Email: mail@bookingnet.dk