Vælg dit bookingbureau med omhu – tak fordi du valgte BookingNET.

Telefon: +45 7441 6500
Email: mail@bookingnet.dk

JOHNNY LOGAN

Ingen andre end Johnny Logan har opnået at vinde Det Internationale Grand Prix 3 gange og i 2010, er det 30 år siden den første sejr, med sangen ’What´s Another Year’. Det blev fejret den 17. maj, hvor Johnny Logan udsendte sit seneste og længe ventede solo album ’NATURE OF LOVE’, der udover 7 dugfriske kompositioner også indeholder genindspilninger af de 3 Eurovision vindersange.

Efter at have høstet stor succes med sine 2 foregående albums (Irish Connection, der solgte platin i Danmark og Irishman in America), er Johnny Logan vendt tilbage til at synge sine egne kompositioner. I tæt samarbejde med den danske producer Boe Larsen, har Johnny Logan skabt et exceptionelt album, med dybfølte sange, der når helt ind i hjertet på lytteren. Johnny Logan viser på albummet ”Nature Of Love” endnu en gang hvilken fantastisk stemme han besidder og hvorfor han gennem de sidste 30 år har solgt over 15 millioner albums.

Johnny Logan ER en verdensstjerne og det beviser han til fulde på det nye album ”NATURE OF LOVE”.

Johnny Logan svigter aldrig sit trofaste publikum og er man til en af hans koncerter, kan man være helt sikker på, at der bliver ydet 110%...hver gang!

Mærk nakkehårene rejse sig under ”Hold Me Now” og føl inderligheden i f.eks. den nye sang ”Last Days Of Beautiful” når Johnny Logan optræder for sit altid forventningsfulde og engagerede publikum.

Johnny Logan serverer altid sit materiale med en frisk energi og et overskud, der på en gang bjergtager, men også blot understreger, at man er i selskab med en sanger, musiker og entertainer af ekstraordinær klasse… Verdensklasse!!!
 

 

 

Bookingforespørgsel:
Ønsker du yderligere oplysninger og/eller priser på ”JOHNNY LOGAN”, er du velkommen til at ringe eller sende en mail via Bookingforespørgsel.
For booking af ”JOHNNY LOGAN” ring til BookingNET - tlf. 7441 6500