Vælg dit bookingbureau med omhu – tak fordi du valgte BookingNET.

Telefon: +45 7441 6500
Email: mail@bookingnet.dk

RASMUS THUDE

Rasmus Thude ny dansk sangkomet som blev forvekslet ”World Wide” med ingen ringere end Justin Timberlake!! Mandag aften d. 3. januar 2011, blev Rasmus Thude ringet op med en lidt pudsig nyhed om at en af hans sange ”LLL (Love, Liquor, Lick it)” var blevet forvekslet som et nyt Justin Timberlake nummer under navnet 'Take You Down'.


»Jeg havde lige været inde og se Klovn med et par venner og kom hjem ved 21‐tiden, og der begyndte folk så at kime mig ned. Jeg troede først, det var en prank, men da jeg fik logget mig på computeren, kunne jeg jo så se, at Justin på sin fanpage selv havde været inde og dementere, at det var hans sang. Og det er jo helt vildt, at han bliver nødt til det« fortæller Rasmus. Det pointeres at Rasmus intet kender til rygtespredningen. Hverken, hvordan singlen er blevet omdøbt, eller hvordan rygtet omkring numret er startet.

NY MUSIK PÅ VEJ:
Efter udgivelserne af de engelsksprogede singler sidste år, bl.a. ”LLL (Love, Liquor, Lick it)” og ” ”Fightin”… arbejder Rasmus i øjeblikket på udgivelsen af en masse ny musik…

OM RASMUS:
En novemberdag i 2002 gik en 13 årig randrusiansk dreng ind i sin lokale pladeforretning; Rasmus Thude havde sparet op til Justin Timberlakes plade ”Justified”. Til trods for kendskab til store navne som Prince, Michael Jackson og Earth, Wind & Fire, var det denne plade der skulle blive Rasmus’ musikalske åbenbaring, og pladen har i dag en tydelig indflydelse på Rasmus Thudes musik. ‐ “Jeg kunne pludselig høre, hvorfor jeg øvede så hårdt, og hvor jeg ville hen med mine instrumenter og min sang ‐ Det føltes helt rigtigt,” fortæller Rasmus. Op igennem teenageårene udforskede han musikken fra mange forskellige vinkler; sang, trommer, klaver, teater, perkussion band, kirkekor, rockband og komponering, er alle genrer
Rasmus har lagt energi i.

Rasmus er nu 21 år og klar til at udfordre verden med sin musik…
 

 

 

Bookingforespørgsel:
Ønsker du yderligere oplysninger og/eller priser på ”RASMUS THUDE”, er du velkommen til at ringe eller sende en mail via Bookingforespørgsel.
For booking af ”RASMUS THUDE” ring til BookingNET - tlf. 7441 6500