Vælg dit bookingbureau med omhu – tak fordi du valgte BookingNET.

Telefon: +45 7441 6500
Email: mail@bookingnet.dk

ANNETTE HEICK

I starten af dette årtusinde, blev Annette Heick verdensberømt i Danmark i rollen som den skøre, japanske TV-journalist Ushi Heiku. TV arbejdet er fortsat på TV2 i seersucceserne `Room Service` og `Mit Sande Jeg` m.fl., men allerede inden da, var Annette et etableret navn i diverse musikalske sammenhænge.


Også her har humor og vanvittige kostumer været en fast bestanddel af repertoiret. Annette er leveringsdygtig i flere genrer indenfor underholdning. Eksempelvis i tegnefilmens verden, hvor hun har lagt stemme til flere end 300 film og serier - senest som Yvonne i den computeranimerede Olsen Banden film, der har solgt over 260.000 billetter indenfor den første måned og medførte en "Robert"-nominering 2011, som bedste kvindelige hovedrolle.

2010 har i øvrigt budt på alt fra DR's officielle musikalske 70-års gave til Hendes Majestæt Dronning Margrethe til Musical. Først i "Elsk mig i nat", som kørte for udsolgte huse i Århus og netop nu i hovedrollen i ”Wicked” på Det Ny Teater, hvor hun høster helt fantastiske anmeldelser for sin præstation som den smukke heks "Glinda".

Desuden har Annette Hieck to gange deltaget i melodigrandprix, turneret med musik med bla, Dario Campeotto, Etta Cameron og Jesper Lundgaard, samt udgivet en popplade på eget selskab i 2005.
 

 

 

Bookingforespørgsel:
Ønsker du yderligere oplysninger og/eller priser på ”ANNETTE HEICK”, er du velkommen til at ringe eller sende en mail via Bookingforespørgsel.
For booking af ”ANNETTE HEICK” ring til BookingNET - tlf. 7441 6500